Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
PRIVE Vietnam Strand - Muine (5 dagen) Lowest price: ฿ 7,500.00          Add to planner
Tour details
฿ 7,500.00
Duration: 5 days / 4 night(s)
Muine is het lange strand van de gelijknamige baai in de Zuid-Chinese zee, afgeschermd door palmbomen, uitmondend in een klassiek Vietnamees vissersdorp. Het klimaat is hier rustig en erg prettig omdat de unieke zandduinen die Muine omringen het afschermen voor te veel regen. Die duinen zijn een ervaring op zich. Geweldige woestijnachtige rode en witte zandduinen, die vooral met zonsopkomst en zonsondergang fabelachtige uitzichten opleveren. Muine ligt dicht bij provinciehoofdstad Phan Thiet.

Liefhebbers van kitesurfen, windsurfen en andere watersporten zijn hier helemaal op hun plek. En dat geldt ook voor reizigers die mooie foto`s willen maken. Veel beter dan Muine wordt het niet!

Deze heerlijke dagen aan dit strand zijn een prachtige aanvulling op andere reizen uit ons uitgebreide pakket Green Wood Travel Vietnam reizen.

Onze chauffeur haalt u op de eerste dag op in Ho Chi Minh City (Saigon) en brengt u naar Muine, dat is ongeveer 5 uur rijden.
U kunt kiezen uit een standaard 3*** accommodatie in Dynasty Muine Beach Resort of een superior 4**** accommodatie in Little Mui Ne Cottages Resort of in Bao Quynh Bungalow.
Hotel- en kamerbeschrijving staan onderaan.

De tweede, derde en vierde dag (inclusief ontbijtbuffet) brengt u door aan het strand of u boekt excursies naar de rode duinen van Doi Hong, de witte duinen Bau Tang of naar de rood gekleurde `Fairy Stream` van Suoi Tien. Op dag vijf (inclusief ontbijt) wordt u door onze chauffeur terug gebracht naar naar de stad of de luchthaven van Ho Chi Minh City (Saigon).
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden en omschreven transfers vanaf centraal gelegen Ho Chi Minh City hotels of luchthaven (Saigon)
Vervoer per airconditioned minibus en/of auto
Verblijf in toeristenklasse hotels met airconditioning en eigen sanitair
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris- en alcoholische drankjes, niet vermelde transfers of transfers vanaf niet centraal gelegen Ho Chi Minh City (Saigon) hotels, vliegtickets lokaal en internationaal. Online inchecken (lokaal en internationaal)
visumkosten Vietnam E-visa, bagageafhandeling
persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
hotelbeschrijvingen van drie Green Wood Travel Muine Beach resorts

Dynasty Muine Beach Resort (3*** star) Superior Ocean View
Strandhotel rondom een tuin. De meeste villa`s staan bij het zwembad. Uw kamer heeft uitzicht op de oceaan.

Little Mui Ne Cottages Resort (4*** star) Superior Garden View
Slechts 15 bungalows en 48 kamers, opgezet als een Vietnamees dorp. Met zwembad.

Bao Quynh Bungalow (4*** star) Standard
Kleinschalig familiehotel met veel gevoel voor sfeer. Met zwembad, familiekamers en bungalows aan het strand.

Wij verplichten onze klanten aan om een reis-, medische-, annulering- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Nederland of Belgi??. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Vietnam of Zuidoost-Azi?? worden afgesloten. Deze verzekeringen kunt u voordelig afsluiten via Green Wood Travel.
Populaire Green Wood Travel tours