Pansand ResortPrijs vanaf
0
+ ontbijt
Prijzen & info

Hotel foto's:Locatie: Koh Bulon-Lae

Officiële website

 • Geschikt voor families
 • Rustige locatie
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
  Vanuit de zee ziet het lange strand van Pansand Resort eruit als een helder lint langs de oostkant van het eiland. De schone witte zandstrand verwelkomt u namens het resort. Vanuit de zee is het resort nauwelijks zichtbaar, deze is gelegen tussen de zee en de weelderige groene jungle die het eiland omringt. Gasten komen om te ontspannen, hebben pleizer, en genieten van de mensen, het personeel en de andere gasten. Geopend in 1990, de Pansand is in de afgelopen jaren bestempeld als een van de 10 beste eiland resorts in Thailand. Het is ook geen wonder dat meer dan de helft van de gasten vaker terugkomen.
  Accommodatie: De simpele inrichting zorgt ervoor dat u niks tekort komt. U kunt kiezen tussen Lidi House, Laolieng House, en Libong House. In alle bungalows zijn geen tv's en telefoons aanwezig, dit om er zeker van te zijn dat u kan genieten van uw rust. Ook vindt u hier geen air-conditioning. Alle bungalows zijn uitgerust met een fan.
  Faciliteiten: u kunt tegen betaling gebruik maken van een snorkel uitrusting, en uw waardevolle spullen in een kluisje op het resort bergen. Een kleine bibliotheekje is voorzien van Engelse en Duitse boeken. Geniet van een ontspannen Thai massage na een lange dag in de zee te hebben gespeeld.
  Locatie: Pansand Resort ligt in het oosten van Koh Bulon-Lae, direct aan het witte zandstrand, en is alleen te bereiken met de boot vanaf Phuket, Koh Lanta, of Trang.

  Opmerkingen...:
  KOH ADANG is het op één na grootste eiland binnen Tarutao National Marine Park en ligt vlakbij Koh Lipe niet ver van buurland Maleisië. Het eiland is 6 km lang en 5 km breed. Het hoogste punt van het eiland is 690 meter.

  Koh Adang wordt omringd door slechts een paar zandstranden, maar vooral het koraalrif is ongekend mooi. Het heuvelachtige binnenland van het eiland is bedekt met dichte jungle. Er zijn twee watervallen op Koh Adang, verder zijn er een aantal bergpaden door de jungle.

  Prachtig zijn de vergezichten onder ander richting het nabijgelegen eiland Koh Lipe. Het eiland is ongerept en onontwikkeld, dankzij het ​​feit dat een deel uitmaakt van het Tarutao National Park. Op het zuidelijkste puntje (het dichtst bij Koh Lipe) zijn er camping faciliteiten en een paar bungalows waar je eventueel kan overnachten. Je kan een longtail boot huren om rond het eiland te varen. Zo is er in het noorden van het eiland een strand met zwart zand.

  De wateren rond het nationaal park is schoon en helder. Er worden heel veel soorten vis aangetroffen waaronder bepaalde haaiensoorten, rog, doornhaai, meerval, zalm en zeebaars. Ook zeezoogdieren als de doejong, dolfijnen en de dwergvinvissen ziet men er regelmatig. Het Tarutao National Marine Park is ook de favoriete broedplaats voor zeeschildpadden die zich in de periode van oktober tot januari op de stranden nestelen om hun eieren te leggen.  Room Type Informatie:

  LIDE-Beachfront (Fan)
  Prachtige bungalow met een ventilator, comfortabele badkamer, en een terras met uitzicht op de zee. De bungalow ligt op een rustige locatie van het resort slecht enkele stappen verwijderd van de zee.
  LIDE-Second (Fan)
  Een schone bungalow met comfortabele badkamer en privé terras. De bungalow is voorzien van een ventilator, en ligt op loopafstand van het strand vandaan.
  LAOLIENG-Beachfront (Fan)
  Comfortabele bungalow dicht bij het witte zandstrand, met een klein terrasje waar u kan genieten van het zonsopgang. De bungalow is voorzien van een badkamer, en een ventilator.
  LIBONG-Beachfront (Fan)
  Eenvoudige bungalow dicht bij het witte zandstrand, met een klein terrasje waar u kan genieten van het zonsopgang. De bungalow is voorzien van een badkamer, en een ventilator.
  LIBONG-Second Row (Fan)
  Comfortabele bungalow die op loopafstand van witte zandstrand is verwijderd. Deze eenvoudig ingerichte bungalow heeft een klein terrasje waar u kan genieten van het zonsopgang. De bungalow is voorzien van een badkamer, en een ventilator.

  Pansand Resort Recensies

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.
  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Pansand Resort

  Vanuit de zee ziet het lange strand van Pansand Resort eruit als een helder lint langs de oostkant van het eiland. De schone witte zandstrand verwelko