De zonovergoten eilanden van Trang.
Ernst
June 15, 2023
Thailand Thailand
Stranden & Eilanden
Stranden & Eilanden
Goedbeschouwd is Trang, een kustprovincie in het zuiden van Thailand, een cliché. Hier liggen de prachtige kleine met palmen bestrooide eilandjes die je alleen in films ziet. De stranden zijn wit, zacht en ogenschijnlijk eindeloos. De zee is blauw, helder en ligt vol met onderwatertuinen van koraal. En met kleurrijke tropische vissen natuurlijk.
 

Er is geen betere manier om dit bijzondere deel van Thailand te ontdekken, dan in een week, rustig van dag tot dag, van het ene naar het andere eiland te varen. Met EILAND HOPPEN IN DE TRANG ARCHIPEL reis je in 7 dagen met een eigen langstaartboot en je lokale Engelstalige gids (en bemanning) langs de mooiste eilanden van de Andaman Zee. De Trang-eilanden liggen niet ver van elkaar, maar zijn toch heel verschillend. Er is nooit haast, er is geen vaststaand tijdschema. Dat betekent: alle tijd om te zwemmen, zonnebaden, vissen of snorkelen.
 

Helaas heeft niet iedereen een week de tijd. Gelukkig kun je de omgeving van Trang met deze speciale ONTDEK ONGEZIEN TRANG tour ook in 1 dag (vanuit Krabi) zien. Je verkent per roeiboot drie grotten, bezoekt het Chaomal Nationaal Park en Pak Meng Beach. En je gaat zwemmen IN de Morakot grotten en snorkelen bij Koh Ngai.
 

Als je zin hebt om nog meer mooie ontdekkingen te doen, reis dan van Trang naar Phatthalung en het bijzondere meer Thale Noi. Dit is een van de mooiste natuurgebieden van Thailand. Perfect te ontdekken per boot bij zonsopkomst of zonsondergang. Kijk op: THALE NOI PHATTHALUNG BOOTTRIP.

Wil je meer weten over onze tours in TRANG of KRABI, over hotels op Koh Ngai, kijk dan op Green Wood Travel of neem CONTACT op.

 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Dromen van Koh Chang Ernst | February 05, 2024
RELATE STORY
Dromen van Koh Chang Ernst | February 05, 2024
Thailand Algemeen Ernst | January 17, 2024
Ontdek de Isaan. 10++ tips! Ernst | January 03, 2024
Bitterballen in Bangkok Ernst | December 31, 2023

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours