Muay Thai trainingskamp
Daranee
March 27, 2020
Thailand Thailand

Muay Thai is een vechtsport die al enkele eeuwen bestaat. De sport is ontstaan doordat de Thaise bevolking zich meerdere malen heeft moeten verdedigen tijdens oorlogen. Wanneer zij geen wapens meer hadden, konden zij met de vechtsport het lichaam als wapen gebruiken.In de loop der jaren heeft Muay Thai zich ontwikkeld tot een van de meest effectieve vechtsporten ter wereld. Door de bepaalde technieken en traditionele dansen, onderscheidt het zich van het kickboxen.Door deel te nemen aan een trainingskamp, kun je de sport zelf ervaren.
 

De lessen bestaan uit een stukje geestelijk welzijn, de geschiedenis van Muay Thai en de verschillende vaardigheden die je nodig hebt om te overleven. Bij iedere school kun je zelf kiezen hoeveel dagen je de lessen wilt volgen, waardoor de training ook geschikt is als onderdeel van je reis. De meeste scholen vind je in Bangkok en Phuket.

Zie hier een voorbeeld van een trainingskamp; www.eminentgym.com

Interesse in een trainingsstage met accomodatie, vraag Green Wood Travel naar de mogelijkheden die er zijn! ; www.greenwoodtravel.nl

 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Dromen van Koh Chang Ernst | February 05, 2024
RELATE STORY
Dromen van Koh Chang Ernst | February 05, 2024
Thailand Algemeen Ernst | January 17, 2024
Ontdek de Isaan. 10++ tips! Ernst | January 03, 2024
Bitterballen in Bangkok Ernst | December 31, 2023

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours