Het sprookje dat The Slate heet
Ernst
September 27, 2022
ThailandZuiden Thailand Zuiden
Phuket
Luxe reizen Phuket
Luxe reizen
The Slate is een belevenis, een sprookjesachtige wereld aan het strand van Nai Yang op Phuket. Aan zon en zee, de natuurlijke troeven van Thailands grootste eiland voegt The Slate een eigen universum vol snuisterijen, tuinen, beelden en bloemen toe. Natuurlijk is niet vergeten waar het om gaat: er zijn zwembaden en restaurants en het belangrijkste decor blijft de golvende Andaman Zee en het Sirinat National Park. Als u zichzelf iets extras gunt, wordt u hier op uw wenken bediend.

De luxe kamers en suites zijn ruim en hebben een groot balkon of terras. Sommige hebben een eigen plunge pool of een klassiek ligbad. Het gevoel van luxe dat u overrompelt zodra u dit resort betreedt zet zich hier voort. Alle kamers zijn rijkelijk en met veel oog voor detail ingericht.
 

Er zijn 3 fraai aangelegde zwembaden. Er is een groot zwembad voor families, de Pulley Bar is een ‘drijvende’ bar waar alleen volwassenen met een cocktail mogen watertrappelen. Voor volwassenen die vooral echt willen zwemmen is er The Infinity Pool. Ook voor de fijnproever valt er hier veel te beleven. De verschillende restaurants hebben hun eigen sfeer maar de overeenkomsten zijn goed eten en een prachtige ambiance. Er is het Rivet en Rebar, voor drankjes, Thais en sushi. En hebben we al gezegd dat ze er gratis een mooie zonsondergang bij leveren? Grill en steaks zijn het handelsmerk van de Tin Mine. Het Underground Café ligt aan het strand en serveert salades en verse fruitcocktails. Er is een apart pizzarestaurant, u kunt op uw kamer of eigen terras eten of een kopje koffie met sandwich nuttigen in Dirty Monstera. En zoals het op een eiland hoort: er is het Feet In The Sand restaurant, romantisch dineren op het strand.

Waar wacht u eigenlijk nog op?
 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Thailand Algemeen Ernst | June 26, 2024
Thailand Zomervakantie!! Ernst | June 21, 2024
6 opmerkelijke hotels in Bangkok Ernst | June 19, 2024
RELATE STORY
Thailand Algemeen Ernst | June 26, 2024
Thailand Zomervakantie!! Ernst | June 21, 2024
6 opmerkelijke hotels in Bangkok Ernst | June 19, 2024
Once in a lifetime: Khao Sok Ernst | June 14, 2024
Het kleurrijke dierenrijk Khao Yai Ernst | March 29, 2024
Dromen van Koh Chang Ernst | February 05, 2024

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours