Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fiets & Boot - Het andere gezicht van Bangkok Laagste prijs: ฿ 1,450.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,450.00
Duration: 08.30-12.30, 13.30-17.30
De fiets- en boottocht `Het andere gezicht van Bangkok` brengt u een halve dag lang naar Thonburi, het nog onontgonnen maar verrassend veelzijdige oudste deel van Bangkok. Bij Wat Arun, waar ook de startplaats van deze tour is, ontstond Thonburi, dat later uitgroeide tot de wereldstad Bangkok. boeddhisten, moslims en christenen woonden hier samen, in een landelijk
gebied dat nog altijd wordt doorsneden door kanaaltjes (khlongs).Er werd toen gewoond en gewerkt op het water. Juist in deze buurt, die u per fiets en per boot gaat ontdekken, is dat nog goed te zien.
De tocht van ongeveer 4 uur begint om half negen `s ochtends of half 2 `s middags en is inclusief een lunch. U fietst langs de Santa Cruz kerk, die door Portugezen werd gebouwd en naar Wat Kalayanamit met een 16 meter hoge zittende Boeddha. Bij Khlong Bang Luang wordt gepauzeerd en een bezoek gebracht aan het Baan Silapin (Kunstenaarshuis), gebouwd rondom een stoepa die nog uit de Ayutthaya periode dateert, zo`n 500 jaar geleden. In de huis, dat aan een van de oude verbindingskanaaltjes naar de Chao Praya rivier ligt, wordt traditionele Thaise kunst gekoesterd. Er is onder meer een poppenshow te zien (afhankelijk van beschikbaarheid). De tocht gaat verder langs de smalle kanaaltjes tot we bij de langstaartboot aankomen die ons over de khlongs zal varen.

Nederlanders stappen graag op de fiets. De Thai in Bangkok zijn er niet gek op, maar ze kunnen niet ontkennen dat het de perfecte manier is om hun stad te ontdekken. In het fietsprogramma `The Other Side of Bangkok` wordt daarom het beste van twee werelden gecombineerd: een effectieve Hollandse bezigheid met de finesses en gedetailleerde kennis van Thai die de stad op hun duimpje kennen. Het is fietsen met de `Thai Touch`. Deze fietstocht kiest niet de begaande paden, maar voor originele routes, bezigheden en locaties. Kijk bij `optionele tours` voor meer fietstochten uit dit programma.

Wat kan ik verwachten
Authentiek Bangkok op de fiets en per boot op en top beleven.
Voorwaarden
Entreegelden.
Begeleid door een lokale Engelssprekende gids.
Eenvoudige lunch, drinkwater en versnaperingen.
Mountainbike en helm.
EHBO-doos.
Boottocht over de kanalen.
Onze Zorg en Attentie.
Overige maaltijden , fris- en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Vervoer heen/terug naar uw hotel gaat per Meter Taxi (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee.
Voor een kleine meerprijs kan Green Wood Travel een retour transfer verzorgen van en naar uw centraal gelegen Bangkok hotel.
Opmerkingen:
  • De fietstocht duurt ongeveer 4 uur; de afstand bedraagt ongeveer 15 kilometer.
  • Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen) en dichte schoenen te dragen.
  • Extra boeking (niet. incl. tour prijs). ​Retour​ ​​transfer​s​ per lokaal transport is een extra 500THB/pp.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours