Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Thais koken - proef het Thaise leven Laagste prijs: ฿ 2,300.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,300.00
Duration: 09.30-13.30
De Thaise kookkunst staat in zo`n hoog aanzien dat de koksscholen van Bangkok leerlingen uit de hele wereld aantrekken. Dus waarom niet u?

Via Baipai Thai Cooking School kunt u een kookles volgen onder leiding van een Thaise topkok. Er zijn 5 soorten menu`s die per dag wisselen. U kunt dus de dag kiezen met wat u het lekkerste menu lijkt, het is immers ook uw lunch!

Alleen bij menu 1 komt er nog iets extra`s bij: alvorens u begint te kokkerellen bezoekt u gezamenlijk een lokale markt van Bangkok. De mengeling van geuren, kleuren en geluiden is al een feest voor de zintuigen. De kok legt uit welke ingrediënten er die dag gebruikt gaan worden en waar u op moet letten als u ze selecteert. Terug op de Baipai Thai Cooking School vindt de kookles plaats.

Merkt u dat het temperament van de altijd gebruikte chili pepers niet in verhouding staat met de typische `laid back` houding van de Thai? Dat is wel zo prettig want op deze manier is de geduldige uitleg en demonstratie van de kok gemakkelijk te volgen. U kunt zich uitleven met die pittige papajasalade of de rode curry met kokosmelk en gamba`s en wordt voor even een Thaise Jonnie Boer!

Wat kan ik verwachten
De beste kookcursus van Bangkok!
Voorwaarden
Voor deze heerlijke kookcursus wordt u opgehaald en teruggebracht van een centraal meeting point in Bangkok.
U ontvangt een receptboekje van de door u bereide gerechten.
Uw eigen klaargemaakte heerlijke snacks, gerechten en drinkwater.
Begeleidt door een Engelssprekende Thaise kok.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven.
Transfers van/naar niet uw Bangkok hotel.
Facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours