Chumphon Snorkel Trip

Tourcode:0901
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30
Category: Snorkelen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Dit wordt snorkelen totdat je een ons weegt en je tenen zijn verschrompeld tot natte watjes. Met andere woorden: maak je borst maar nat, want op deze tour ga je echt heel veel snorkelen. Op het programma staan het eilandje Ngam Noi, grote zus Ngam Yai, een lunch op de boot en nog meer snorkelen bij de eilanden Ga-Loke en Talu.

Je wordt opgehaald op een van de volgende stranden: Sai Ree Beach, Thong Wua Lan Beach, Paradonpab Beach of in een centraal gelegen hotel in Chumphon. Met de minibus word je naar de pier gebracht, waar de catamaran al ligt te wachten. Er wordt tot ongeveer 4 uur op verschillende locaties gesnorkeld.

Koh Ngam Noi is de kleinste van de twee strandloze zustereilanden Ngam Noi (noi betekent klein) en Ngam Yai (yai is groot). Tegen niemand zeggen, maar dit is waarschijnlijk een van de mooiste plekken om in Thailand te snorkelen. Het water is helder, er is veel koraalrif en het zit vol met vis (zoals de panterbaas en Morey roggen). Koh Ngam Yai heeft veel mooi boven het water uitstekend kalkstenen rotsen, waarvan er een 'de hand van Boeddha' vormt. Er zitten veel zwaluwen, onderwater zie je er zee-anemonen, zwart-geel gestreepte vlindervissen, keizervissen, zeeslakken en de oranje gekleurde anemoonvis (Nemo!).

Koh Ga-Loke heeft een beetje de vorm van een schedel. In het water zie je een rijke en goed gevarieerde hoeveelheid koraal en ook hier natuurlijk weer veel kleurrijke vis. Let op de gele staart van de fuselier, een school barracuda's of de regenboogvis.

Talu is een klein eilandje dat is opgetrokken uit kalksteen. Het zit vol met grotten en gaten, waar je soms in of doorheen kunt zwemmen. Ook hier tref je een druk en fraai onderwaterleven, met onder meer de zilverbladvis, de draakvis en de zeer opvallende gele koraalvlinder (ook een vis, trouwens).

Optionele Tours:

Chumphon 4 Eilanden Snorkel Tour
Zwembroek klaar, flippers aan, duikbril in de aanslag, gaan met die ba.... uh catamaran. Ben je gek op snorkelen, dan zit je goed, dit is echt wat voo
Dagduik Chumphon National Marine Park
Op duikavontuur naar Koh Ngam Yai en Koh Ngam Noi eilanden. Zwaluwen bevolken de verschillende onbewoonde eilanden voor de kust van Chumphon. Deze eil
Snorkeltrip naar Koh Tao & Koh Nang Yuan
Een hele dag genieten van Koh Tao 's zon, strand en onderwaterleven met een snelle catamaran.
Opmerkingen:
 • Neem een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril, pet of hoed mee.
 • Er kunnen maximaal 5 snorkelaars mee op de boot
 • het lunch buffet bestaat uit Thaise gerechten en seafood. Heeft u andere wensen, vegetarisch, geen varkensvlees, laat dit bij het boeken weten.
 • Geschikt voor kinderen die goed kunnen zwemmen

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van deze tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden (lunch buffet), vers fruit (kokosnoot), drinkwater, sap, koffie en thee en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en een lokale Engelssprekende gids. Toegang tot het Chumphon National Marine Park. Vervoer per open catamaran (boot).
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van niet centraal gelegen Chumphon hotels, en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Chumphon Snorkel Trip

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Chumphon Snorkel Trip

  Dit wordt snorkelen totdat je een ons weegt en je tenen zijn verschrompeld tot natte watjes. Met andere woorden: maak je borst maar nat, want op deze tour ga je echt heel veel snor

  Vanaf:
  Contact
  Chumphon 4 Eilanden Snorkel Tour

  Zwembroek klaar, flippers aan, duikbril in de aanslag, gaan met die ba.... uh catamaran. Ben je gek op snorkelen, dan zit je goed, dit is echt wat voor jou, want op deze tour ga je

  Vanaf:
  Contact
  Snorkeltrip naar Koh Tao & Koh Nang Yuan

  Een hele dag genieten van Koh Tao 's zon, strand en onderwaterleven met een snelle catamaran.