Olifanten in de jungle

Tourcode:0810
Datum: Dagelijks
Tijd: 11.00
Category: Olifant tour
Algemene waardering: 4.3 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies. Lees Recensie
De olifanten van Ban Kwan Chang gaan niet voor uw dansen of andere kunstjes doen. Deze olifanten komen oorspronkelijk uit Noord-Thailand en worden hier opgevangen en in hun natuurlijke jungle omgeving verzorgd. De olifant komt niet naar u, u gaat naar de omgeving waar de olifanten van nature leven. Samen met de mahouts, de olifantenbegeleiders brengt u een aantal uren door in het ongerepte regenwoud van Koh Chang en leert u van alles over deze dieren.

Per taxi (inclusief) rijdt u van uw hotel naar Klong Son Valley aan de noordwest kant van het eiland. Een mooie tocht waarvan het laatste stuk echt diep het regenwoud ingaat. U krijgt een rondleiding door het kamp en maakt kennis met de olifanten met de mahouts. U maakt onder meer een wandeltocht door de jungle, langs smalle paadjes, door beekjes en de groene overweldigende natuur van het regenwoud. Er zitten hier veel vogels, kleurrijke vlinders en misschien ziet u hier of daar wel een aap. Tijdens voedertijd helpt u mee met het voeren van de olifanten, terwijl u zelf ook kunt genieten van een verse kokosnoot en fruit. U gaat met de olifanten het water van de rivier in en helpt ze schrobben en wassen.Opmerkingen: olifanten zijn dol op GELE bananen neem ze mee. Je hebt meteen een grote vriend en kinderkorting is -45% voor kinderen van 5 - 7 jaar.

Handige zaken om niet te vergeten:
 • lange of korte broek. Kleding die nat en vies mag worden
 • handdoek
 • zonnehoed/pet
 • zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor
 • zonnebril + veiligheidsbandje
 • Inclusief de tour: alle vermelde entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf White Sand, Klong Prao, Kai Bae and Bailan Beach gelegen Koh Chang hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) lokale Engelssprekende begeleider. Vervoer per auto, minibus en/of open pickup truck.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, niet vermelde transfers en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Olifanten in de jungle

  Algemene waardering: 4.3 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies.
  Name: Jan Willem van Es
  Date: 03-Aug-19

  Recensie: Leuke dag!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Martin van gent
  Date: 27-Jul-19

  Recensie: Hoewel ik niet veel met olifanten heb, is het toch mooi om te zien, de rit heb ik niet gedaan, maar het wassen van de beesten was erg leuk.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Markus
  Date: 19-Jul-19

  Recensie: leuke ervaring de dieren worden goed behandeld  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam. Mattijs
  Date: 27-Apr-19

  Recensie: Heerlijk ontspannen om bezig te zijn met een olifant in de jungle.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Richard Drijfhout
  Date: 27-Jan-19

  Recensie: Zeer de moeite waard, wat kort maar een zeer unieke ervaring. De berijders gaan zeer zorgvol om met de olifanten.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1450 Baht
  Olifanten in de jungle

  De olifanten van Ban Kwan Chang gaan niet voor uw dansen of andere kunstjes doen. Deze olifanten komen oorspronkelijk uit Noord-Thailand en worden hier opgevangen en in hun natuurl