Snorkel rond 4-eilanden in de Lanta Archipel

Tourcode:1102
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Snorkelen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Neem een duik in de kleurrijke onderwaterwereld in de omgeving van Koh Lanta. Tijdens deze tour bezoekt u de mooiste eilanden van het Koh Lanta Archipel.

's Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel en vertrekken we naar de vertrek pier. Na een korte veiligheidsinstructie vertrekken we naar de eerste locatie: Koh Chuek. Hier is het tijd om de snorkelspullen uit de kast te halen en kennis te maken met de kleurrijke omgeving. KINDERKORTING Kinderen ONDER 12 ontvangen: -50% korting en een speciaal op maat zwemvest

Hierna vervolgen we de reis naar Koh Mook. Hier bezoeken we de wereldbekende Emerald Cave. Lees op ons Green Wood Travel blog meer over deze speciale locatie.

Daarna geniet u van een Thaise lunch met heerlijk sappig fruit van het seizoen. Dit doet u op het tropische eiland Koh Kradan. Er is ook tijd om heerlijk weg te ontspannen op de witte stranden

Als laatst vertrekken we naar Koh Mah. Hier worden de snorkelspullen weer uit de kast gepakt. Ook dit is een prachtige locatie om te snorkelen met een vele soorten gekleurde vissen. Hierna wordt u weer met de snelle speed boat op Koh Lanta gebracht.

Opmerkingen: LET OP
 • Deze tour wordt ALLEEN uitgevoerd vanaf 01 November tot en met 30 April
 • Entreegeld voor het Nationaal park a 400 THB is niet inclusief

 • Wat te doen en wat te verwachten tijdens deze trip?
 • 1. Mee? (Onderwater)camera & zonnebrandcrème en bescherm je goed tegen de zon (pet meenemen!) Vergeet zwemspullen, handdoek en extra kleding niet!
 • 2. Aan? Losse luchtige kleren en slippers of sandalen
 • 3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
 • 4. Verwacht? Avontuur onderwater
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of soortgelijk en speedboot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, entreegeld voor het nationaal park, overige transfers, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Snorkel rond 4-eilanden in de Lanta Archipel

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen bij tropisch Koh Rok - Lanta Archipel

  Deze Koh Rok snorkel trip brengt u naar de mooiste eilanden van Thailand. Namelijk het Koh Lanta Archipel Nationaal Park. Deze prachtige eilandengroep biedt de beste plaatsen om te

  Vanaf:
  Contact
  Snorkel rond 4-eilanden in de Lanta Archipel

  Neem een duik in de kleurrijke onderwaterwereld in de omgeving van Koh Lanta. Tijdens deze tour bezoekt u de mooiste eilanden van het Koh Lanta Archipel.