Singapore stopover - Multiculti Leeuwenstad (3 dagen)

Tourcode:singapore
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00
Category: City Opstap
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Voor een unieke ervaring in een mengelmoes van culturen, moet u in Singapore wezen. Vlieg voor of na uw vakantie in Thailand naar deze wereldstad om nog meer Aziatische sferen op te snuiven.

In 3 dagen en 2 nachten kunt u een goede indruk krijgen van deze moderne stad met klassieke Chinese tradities. Singapore staat bekend als een van de financiële top centra in de wereld. De modernste architectuur, winkelpaleizen maar ook nog oude traditionele huizen en statige hotels.

De culinaire liefhebber komt hier zeker ook aan zijn/haar trekken want in Singapore kunt u van alle wereldkeukens proeven waarbij de Chinese natuurlijk de boventoon voert. VERLENGING ! Green Wood Travel kan voordeliger uw verblijf verlengen BOEK TIJDIG !

U wordt van de luchthaven van Singapore naar het een prachtig hotel gebracht, waar u twee nachten verblijft. Tijdens deze dagen kunt u op 'eigen gelegenheid' deze moderne stad beleven. U geniet elke ochtend van een uitstekend ontbijt.

Green Wood Travel biedt de volgende optionele tours aan in Singapore. Kies bijvoorbeeld voor de:
 • SEA Aquarium tour
 • Jurong Bird Park tour
 • Mandai Zoo tour
 • River Safari tour
 • Night Safari tour
 • Gardens by the Bays flower tour

 • Kijk nu hier voor de laatste tips.  Opmerkingen: >Transfer** De chauffeur wacht u op in de aankomsthal van Changi International Airport na de laatste douanecontrole en heeft een bord met uw naam en/of het hotel er op.
  Kunt u de chauffeur niet vinden, bel** dan zelf naar: Mr. James +65 9838 9170 of Mr. Zul +65 9336 6853

  Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de wegen, hotelsluiting etc. moeten we routes of hotels soms wijzigen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Stopover in Singapore blijft te allen tijde gehandhaafd.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden en omschreven transfers. Vervoer per airconditioned minibus en/of auto. Verblijf in goede toeristenklasse hotels met airconditioning en eigen sanitair.
 • Het bovenstaande geldt vanaf twee personen die een kamer delen!
 • Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, transfers, vliegtickets internationaal, online inchecken, visumkosten, bagageafhandeling, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om een reis-, medische-, annulering- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Singapore of Zuidoost-Azië worden afgesloten. Deze verzekeringen kunt u voordelig afsluiten via Green Wood Travel.

  Recensie voor Singapore stopover - Multiculti Leeuwenstad (3 dagen)

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Singapore stopover - Multiculti Leeuwenstad (3 dagen)

  Voor een unieke ervaring in een mengelmoes van culturen, moet u in Singapore wezen. Vlieg voor of na uw vakantie in Thailand naar deze wereldstad om nog meer Aziatische sferen op t