Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fietsen door Sukhothai Historical Park en omgeving Laagste prijs: ฿ 1,650.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,650.00
Duration: 1 day (08.00-16.00)
Een dag lang maakt u op een relaxte manier kennis met de mooie omgeving van Sukhothai en het fascinerende beroemde historische park met zijn eeuwenoude cultuur.
Rond 8 uur in de morgen wordt u opgehaald bij uw hotel en rijden we naar het dorpje Ban Khuai, net buiten Sukhothai. Daar stappen we op de fiets en rijden in rustig tempo over smalle weggetjes langs uitgestrekte rijstvelden met op de achtergrond de groene heuvels van het Ramkhamhang National Park. Uiteindelijk komen we uit bij de zuidpoort van het Sukhothai historische park.
In het park kunt u de bijzondere beelden en overblijfselen van tempels bewonderen. Deze wonderen van architectuur uit de 13e en 14e eeuw weerspiegelen het grote vakmanschap in deze bloeiperiode van het rijk van Sukhothai.

Het park staat op de werelderfgoed lijst van UNESCO. De oppervakte is groot dus onze fietsen komen hier goed van pas. Uw gids kunt u alles vertellen over de geschiedenis van deze periode en haar verbintenis met het boeddhisme.

We gebruiken in het park een heerlijke Thaise lunch en rijden dan langs kanaaltjes en landelijke dorpjes rustig terug naar Sukhothai met een hoofd en camera vol unieke herinneringen aan deze bijzondere tocht door natuur en cultuur van Thailand.

Wat kan ik verwachten
Wat is mooier dan fietsen door een eeuwenoud cultuur landschap met de beste gemotiveerde Thaise gids.
Voorwaarden
Alle entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Oud-Sukhothai hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleidt door een professionele lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per fiets.
U kunt gebruik maken van fietshelm & mountainbike met 24 versnellingen.
Een heerlijke lunch, water & frisdrank.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden.
Alcoholische en/of andere drankjes.
Transfers van ver gelegen Sukhothai of andere hotels.
Facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
  • Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.
  • *Deze fietstocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u doorgaans deze trip deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze tour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours