Homepage > Bangkok Hotels > Bangkok Hotel Details
Centara Grand at Central World
Hotel details
Majestueus verrijst een fraai vormgegeven wolkenkrabber boven het bruisende hart van Bangkok, een reusachtig symbool voor een ontluikende lotusbloem. En in dit architectonische kunstwerk bevindt zich een van de meest luxueuze en stijlvolle hotels van de stad: het Centara Grand. Al aan de enorme entree en trappartijen voelt u de rust en ruimelijkheid om u heen, en vergeet u bijna dat u midden in een van de drukste metropolen ter wereld vertoefd - als u het uitzicht even niet meetelt. Of u nu voor zaken komt of als toerist: aan comfort zal het u hier niet ontbreken en de professionele staf staat garant voor kwaliteit. Hier verblijven is als een uitstapje naar de wonderwereld van de toekomst.

Accommodatie: er zijn maar liefst 505 luxe kamers: Superior, Deluxe, Premium, Executive en Suites, met schitterend uitzicht over de stad. Alle kamers hebben airconditioning, een aparte badkamer, internetaansluiting en aansluitingen voor alle media-apparatuur, satelliet-tv, radio, een minibar, kluisje, radio en telefoon.

Faciliteiten: er is een buitenbad met whirlpool en onderwater muziek, een fitnesscentrum, een sauna, tennisbanen, en natuurlijk ook een uitgebreide luxe spa voor de ontspanning. Voor de inwendige mens kunt u terecht in niet minder dan 9 restaurants, lounges en bars met voor elk wat wils. De Red Sky bistro en bar op de 55ste verdieping is een bezoek meer dan waard, voor het uitstekende eten maar ook het adembenemende uitzicht. In het onderliggende Central World Plaza treft u meer dan 500 winkels en nog eens zo`n 50 restaurants, een bioscoop en een groot conventiecentrum. Tja, wat vindt u hier eigenlijk niet?

Locatie: het Centara Grand at Central World ligt op 40 km vanaf het internationale vliegveld, op loopafstand van de SKY-train stations Chidlom en Siam, ideaal om per openbaar vervoer de stad te gaan verkennen.
Faciliteiten
  •        Zwembad
  •  
  •        Bar, lounge
  •  
  •        Spa, massage
  •  
  •        Verboden te roken
  •  
Kamer type
Populaire Green Wood Travel tours