Homepage > Ayutthaya Tours > Ayutthaya Tours Details
Fietsen - Ayutthaya s hoogtepunten per fiets Lowest price: ฿ 1,000.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,000.00
Duration: 09.30-11.30, 13.30-15.30
Een ochtend of middag fietsend door de veelbewogen geschiedenis van Ayutthaya met zijn indrukwekkende ruïnes van tempels en paleizen.
We stappen op onze mountainbikes bij het toeristen informatiebureau naast het oude stadhuis. Dan peddelen we in rustig tempo door de oude stad en maken onze eerste stop bij de Vihan Phra Mongkhon Bopit tempel, waar u een van de grootste Boeddhabeelden van Thailand kunt bewonderen.Hierna rijden we door naar de Wat Phra Si Sanphet met zijn opvallende Chedi`s. Als enige niet verwoeste tempel schittert in volle glorie vervolgens de Wat Na Phra Men in het zonlicht.

We sluiten onze fietstocht door het verleden af met een bezoek aan een van de meest fascinerende plaatsen in Ayutthaya, de Wat Mahathat. Verbaast u over de verstilde Boeddha`s en de chedi`s waaronder een Boeddhahoofd, verstrengeld in een eeuwenoude boom. U krijgt onderweg alle tijd om de verschillende plaatsen op uw gemak te verkennen.

Tijdens de 10 kilometer lange, ongeveer 3 1/2 uur durende tocht krijgt u drinkwater en een snack. De entreegelden zijn ook inbegrepen evenals de Engelssprekende Thaise gids
Voorwaarden
Inclusief de Tour: alle entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Ayutthaya kantoor).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per fiets.
U kunt gebruik maken van fietshelm, reflectie hesjes en aanhangfiets voor jonge kinderen.
Exclusief de Tour: overige maaltijden.
Fris en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven.
Transfers van Ayutthaya of andere hotels en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Pet met klep of hoed met rand is in elk seizoen aan te raden; het houdt de felle zon uit uw gezicht. Dat is een stuk comfortabeler. Dichte schoenen zijn beter dan sandalen. Korte of lange broek is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Lichte katoenen en bedekkende kleding is het koelst en ook het meest beleefd. Beperk uw bagage tot het minimum, maar vergeet de zonnebrandolie niet. Neem geen drinkwater mee; we stoppen zeker een keer per uur om uitgebreid te drinken. Zorg dat u niet met lege maag vertrekt, want al is de tocht niet zwaar, het duurt toch een paar uur voor u aan de lunch zit! Voor de rit houdt de gids een korte inleiding.

Iedereen met een normale conditie kan aan deze fietstocht deelnemen. De omgeving van Ayutthaya is zo plat als een dubbeltje en met een licht windje blijft het verrassend koel ook in de felle zon. Het tempo is erg relaxt. Lopen is duidelijk warmer.
Populaire Green Wood Travel tours