Homepage > Ayutthaya Tours > Ayutthaya Tours Details
Fietsen - Ayutthaya bij NACHT Lowest price: ฿ 980.00          Add to planner
Tour details
฿ 980.00
Duration: 18.00
Fietsen door rustige straatjes in de zwoele avondbries en genieten van de vele historische monumenten die we onderweg tegenkomen, alles sprookjesachtig verlicht.

We beginnen onze tocht in de avondschemering rond 18.00 uur. Rustig peddelend op de comfortabele mountainbikes rijden we door achterafstraatjes waar u een goede indruk krijgt van het lokale leven. Onderweg stoppen we regelmatig om historische monumenten te bezichtigen. zoals de fotogenieke Wat Chai Wathanaramen, de Wat Phuthaisawan, dat ooit een koninklijk paleis was. De Saint Joseph kerk uit 1666 is de oudste overgebleven katholieke kerk in Thailand. Een ander voormalig koninklijk paleis dat we bezoeken is de Wat Phrasisanphet.

Onderweg drinken we regelmatig water en eten een snack. Via de Wat Rajaburana met zijn prachtige Khmer torens en de Wat Mahathat, waar chedi`s en Boeddhabeelden voor een mysterieuze sfeer zorgen, rijden we terug. Rond 21.00 uur zijn we weer bij ons startpunt. Een avond vol verrassingen en historische hoogtepunten is voorbij gevlogen.
Voorwaarden
alle entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Ayutthaya kantoor)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids
Vervoer per fiets. U kunt gebruik maken van fietshelm
reflectiehesjes en aanhangfiets voor jonge kinderen
overige maaltijden
fris en alcoholische drankjes
transfers van Ayutthaya of andere hotels en facultatieve excursies.
Populaire Green Wood Travel tours