Homepage > Ayutthaya Tours > Ayutthaya Tours Details
Fietsen - Ayutthaya bij NACHT Laagste prijs: ฿ 1,450.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,450.00
Duration: 18.00
Fietsen door rustige straatjes in de zwoele avondbries en genieten van de vele historische monumenten die we onderweg tegenkomen, alles sprookjesachtig verlicht.

We beginnen onze tocht in de avondschemering rond 18.00 uur. Rustig peddelend op de comfortabele mountainbikes rijden we door achterafstraatjes waar u een goede indruk krijgt van het lokale leven. Onderweg stoppen we regelmatig om historische monumenten te bezichtigen. zoals de fotogenieke Wat Chai Wathanaramen, de Wat Phuthaisawan, dat ooit een koninklijk paleis was. De Saint Joseph kerk uit 1666 is de oudste overgebleven katholieke kerk in Thailand. Een ander voormalig koninklijk paleis dat we bezoeken is de Wat Phrasisanphet.

Onderweg drinken we regelmatig water en eten een snack. Via de Wat Rajaburana met zijn prachtige Khmer torens en de Wat Mahathat, waar chedi`s en Boeddhabeelden voor een mysterieuze sfeer zorgen, rijden we terug. Rond 21.00 uur zijn we weer bij ons startpunt. Een avond vol verrassingen en historische hoogtepunten is voorbij gevlogen.
Wat kan ik verwachten
Een sprookje door een magisch verlichte ruïne stad.
Voorwaarden
Alle entreegelden.
Omschreven transfers (alleen vanaf Ayutthaya kantoor).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleidt door een professionele lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per fiets. U kunt gebruik maken van fietshelm, reflectie hesjes en aanhangfiets voor jonge kinderen.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Transfers van Ayutthaya of andere hotels.
Facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours