Homepage > Hanoi Tours > Hanoi Tours Details
Hoi An - Fietsen & Koken in het Groente Dorp Laagste prijs: ฿ 1,485.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,485.00
Duration: 09.00-14.00,14.00-19.00
Afwisselend, kleurrijk, ontspannen, leuk en lekker. Daarmee vatten we deze halve dag fietsen en koken in het groente-dorp wel goed samen. Het groente-dorp heet Tra Que en heeft een reputatie.

Om 9 uur `s ochtends of 2 uur `s middags (je mag kiezen) begint de tour bij je hotel in Hoi An. Vanaf daar wordt er eerst naar de centrale markt van Hoi An gefietst om de benodigde ingrediënten te kopen. Je ontmoet een paar lokale handelaren en hoort waar je op moet letten om nu al de juiste spullen te kopen, zodat je straks lekker kunt eten.

Daarna stappen we weer op en fietsen we naar het Tra Que groente-dorp. Na een welkomstdrankje maken we een wandeling door de groentetuinen. Ondertussen wordt er door de boeren natuurlijk gewoon doorgewerkt. In het restaurant wacht dan de chef om de geheimen van een perfecte Vietnamese maaltijd te verklappen. Je leert de groente salade Tam Huu te maken, Vietnamese pannenkoeken, Banh Xeo en Hoi An loempia`s (hoe kan het ook anders). Doe je best, want het is de bedoeling dat je het ook allemaal opeet. Hierna hoef je alleen nog terug te fietsen....
Wat kan ik verwachten
Onvergeterlijke fiets ervaring over het platte land van Hanoi vietnam
Voorwaarden
Vermelde snack, drankje en water.
Begeleiding van een lokale Engelssprekende gids en een tweede begeleider.
Degelijke stadsfiets en helm.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden en transfers.
Overige (fris)drank, alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
Deze excursie is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Wij raden klanten aan om een reis-, medische-, annulering- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Vietnam of Zuidoost-Azië worden afgesloten. Deze verzekeringen kunt u voordelig afsluiten via Green Wood Travel.
Populaire Green Wood Travel tours