Aanrader: Athithara Homestay Ayutthaya
Daranee
October 04, 2016
ThailandCentraal Thailand Centraal
Ayutthaya
Cultuur Ayutthaya
Cultuur
Wij zijn nogal ingenomen met dit zeer karakteristieke en authentieke Athithara guesthouse. Veel dichter bij het echte Thaise leven komt u niet.
 

Het huis en de kamers zijn helemaal in klassieke Thaise stijl gebouwd en ingericht. De faciliteiten zijn eenvoudig, u moet douche en toilet delen, maar atmosfeer en locatie maken alles goed. Deze Homestay ligt aan de rivier en dicht bij het centrum van Ayutthaya. In de buurt kunt u ervaren hoe multicultureel deze oude stad is. U treft er de Sint Joseph kerk, een moskee en een tempel aan de andere kant van de rivier aan. Ayutthaya was van de 14e tot 16e eeuw een welvarend koninkrijk. In die tijd groter dan Parijs. De florerende handel ontstond door de centrale ligging tussen India en China. Verschillende oorlogen met de Birmezen verstoorde de ontwikkeling van het koninkrijk. In 1767 waren de Thai niet meer bestand tegen de druk en werd Ayutthaya grotendeels vernietigd. Gelukkig is aan de ruïnes nog te zien hoe de ster van Ayutthaya ooit straalde.

Accommodatie: er zijn zes kamers, in schitterende Thaise stijl en tussen de 13 m2 en ongeveer 30 m2 groot. Ontmoetingspunt is een fraaie gedeelde woonkamer en u kunt gebruik maken van de keuken. Voor wie in de zon durft is er een tuin en aan de Chao Praya rivier ligt een terras waar het in de avond goed toeven is. De kamers hebben gratis internet, airconditioning, een flatscreen TV en een koelkast. Badkamer en toilet worden met andere gasten gedeeld.

Faciliteiten: een tuin, een terras aan de rivier, er kunnen fietsen worden gehuurd. De keuken kan worden gebruikt. Alle kamers hebben uitzicht op de rivier.

Locatie: direct aan de Chao Praya rivier in het oude stadscentrum. Er is gratis parkeerruimte voor ongeveer 6 auto’s. De luchthaven Suvarnabhumi ligt op ongeveer 75 kilometer. Athithara ligt op 700 meter van de Chaiwatthanaram tempel en op minder dan drie kilometer van de Mahathat tempel.

Boek dit hotel met laagste prijsgarantie bij Green Wood Travel.
E-mail: info@greenwoodtravel.nl
Tel: 070 250 0062
Meer info?
Bel ons Nederlandse nummer: 070 250 0062 of stuur een e-mail naar info@greenwoodtravel.nl
 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Thailand Algemeen Ernst | November 09, 2022
Verliefd op Laos en Luang Prabang! Ernst | November 03, 2022
RELATE STORY
Thailand Algemeen Ernst | November 09, 2022
Thaise Traditionele Tom Yum Kung Ernst | November 01, 2022
Koh Lipe, de Malediven van Thailand? Ernst | October 30, 2022
Surin olifantenhoofdstad 10++ Tips Ernst | October 16, 2022

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours