Dromen van Koh Chang
Ernst
February 05, 2024
Thailand Thailand
Koh Chang
Stranden & Eilanden Koh Chang
Stranden & Eilanden
De lange hete zomer is voorbij. Eindelijk, zullen sommigen denken, laat de herfstbuien en de sneeuw maar komen. Toch dromen veel mensen niet alleen van een witte kerst, maar ook al van het moment dat het weer zomer wordt. De meeste dromen zijn bedrog, maar niet die van het Thaise tropische eiland Koh Chang. Speciaal voor iedereen die eigenlijk niet kan wachten op a) zon en zee, b) hemelse zonsondergangen, c) koele cocktails op het strand.

Om je eilandfantasie van droom werkelijkheid te laten worden, noemen we alvast een paar resorts waar wij in ieder geval graag neerstrijken.

 

Eenmaal in het Sea View Resort & Spa Koh Chang maak je je koffer open en haalt er als eerste je zwemkleding en teenslippers uit. De rest is bijzaak. Het onthaasten is begonnen. Hier worden luxe en gemak moeiteloos gecombineerd in de vredige schaduw van kokospalmen en uitzicht over de zee, met vele kleine eilandjes erin.
 

Klein maar fijn, niet te druk, maar in bezit van een verpletterend mooie omgeving. Het kleinschalige *** sterren Chai Chet Resort ligt op een klif bij een mooi strand. Het uitzicht en de faciliteiten zijn prima. Geschikt om een ontspannen vakantie te vieren met het hele gezin.
 

Strandkleding en zonnebrandolie zijn de belangrijkste benodigdheden voor een verblijf in het Kacha Resort & Spa op het olifanteneiland. Het leven richt zich hier op strand en zee. Niet verrassend, want Kacha is een beachfront-resort met een geweldig uitzicht over het water.
 

Dat moment, dat je denkt: het leven is mooi. Grote kans dat het in The Emerald Cove gebeurt. Koh Chang is altijd een favoriete vakantieplaats voor de Thai geweest. Met de opening van de luchthaven van Trat op het vasteland ligt dit ‘verborgen geheim’ slechts op een korte vlucht van Bangkok. Dit eiland is voorzien van allerlei natuurlijke schatten die erop wachten om ontdekt te worden.

We bieden ruim twintig resorts aan op Koh Chang. Hier vind je ze allemaal. Heb je zin om verder te dromen over dit of een ander Thais eiland, of misschien wel over een ander Aziatisch land, kijk dan op Green Wood Travel.

 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Thailand Algemeen Ernst | June 26, 2024
Thailand Zomervakantie!! Ernst | June 21, 2024
6 opmerkelijke hotels in Bangkok Ernst | June 19, 2024
RELATE STORY
Thailand Algemeen Ernst | June 26, 2024
Thailand Zomervakantie!! Ernst | June 21, 2024
6 opmerkelijke hotels in Bangkok Ernst | June 19, 2024
Once in a lifetime: Khao Sok Ernst | June 14, 2024
Het kleurrijke dierenrijk Khao Yai Ernst | March 29, 2024

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours