Magazine: Ga mee naar de Andaman Zee
Daranee
September 10, 2016
ThailandZuiden Thailand Zuiden
Thailand algenmeen
Stranden & Eilanden Thailand algenmeen
Stranden & Eilanden
Het nieuwe Magazine van Green Wood Travel is weer verschenen! Dit keer met zeer zonnige tips over resorts, snorkelen, poederzachte strandjes en zwemmen tussen de haaien in en rond de Andaman Zee.

Helder water waar je de bodem kunt zien, prachtige witte zandstranden, bootjes die ronddobberen tussen spectaculaire rotsformaties in zee. Thailands mooie en beroemde eilanden zijn de uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie in de zon op een adembenemende locatie. We kijken vandaag rond in de Andaman Zee. Daar liggen de eilanden Phuket, PhiPhi, Lanta, Lipe, maar ook het goedbewaarde geheim Phayam. Wat te denken van dit resort in “de Malediven van Thailand”: The Blue Sky.
 

Een week lang met je eigen langstaartboot van het ene eilandje naar het andere varen. Het kan met deze heerlijke PRIVE tour. Je gaat snorkelen en zwemmen; je ziet de smaragd grotten op het eiland Mook en (ongevaarlijke) haaien bij Takieng. Poederzachte stranden, vissersdorpjes, onderwatertuinen van koraal. Wie wil dat nou niet? Kijk hier voor meer informatie!
 

Bij Krabi ligt het zeer aantrekkelijke luxe resort Tuubkaak. Wie zich hier heeft genesteld wil niet meer weg. Het uitzicht over een archipel van dertien eilanden en de immer rustige Andaman Zee is overweldigend. Het strand nodigt uit tot pootje baden of een lange strandwandeling. De ruim opgezette villa’s zijn van alle gemakken voorzien en sommigen hebben een eigen zwembad. Neem even een kijkje!
 

Snorkel liefhebbers opgelet! Wij willen best met jullie delen waar wij denken dat je geweldig kunt snorkelen. Je hoeft er amper moeite voor te doen. Je zet je duikbril op, loopt de zee in en je bent begonnen. Echt! Zo simpel is het op het eiland Lipe. Niet verder vertellen! Klik hier om te zien waar je kunt logeren.
 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Thailand Algemeen Ernst | November 09, 2022
Verliefd op Laos en Luang Prabang! Ernst | November 03, 2022
RELATE STORY
Thailand Algemeen Ernst | November 09, 2022
Thaise Traditionele Tom Yum Kung Ernst | November 01, 2022
Koh Lipe, de Malediven van Thailand? Ernst | October 30, 2022
Surin olifantenhoofdstad 10++ Tips Ernst | October 16, 2022

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours