Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
The Sanctuary of Truth Laagste prijs: ฿ 600.00          Add to planner
Tour details
฿ 600.00
Duration: 09.30, 12.45
Aan de kust - op een steenworp afstand van Pattaya - wordt een kasteel gebouwd uit hout. Honderd meter hoog, honderd meter lang. De bouw werd begin jaren tachtig gestart in opdracht van een steenrijke Japanner. Deze man had groot geld verdiend met een hotelketen langs de Thaise kusten. De Japanner nam een paar honderd houtsnijders in dienst om een kasteel te bouwen naar zijn ontwerp. Al meer dan dertig jaar zijn deze houtsnijders bezig om een immens monument gestalte te geven, een kasteel met vier hoofdingangen.

Wanneer over een jaar of tien het kasteel afgerond zal zijn, zullen zij kunnen beginnen met de herstelwerkzaamheden van de eerste bouwstukken. Het kasteel gaat de geschiedenis in met de naam Sanctuary of Truth: heilige plaats van waarheid. Via verschillende kunstvormen wordt de onlosmakelijke verbinding uitgedrukt tussen mens en wereld. In dit geval worden de Indische, Cambodjaanse, Chinese en Thaise culturen als eenheid van het oosterse denken in beeld gebracht. De universele rijkdom van moraliteit en spiritualiteit van het Oosten - ongeacht nationaliteit of religie - tegenover het harde materialisme en de verheerlijking van geavanceerde technologie door het Westen. De omgeving is lopend of te paard te verkennen, geniet en bovendien is het mogelijk om een dolfijnenshow bij te wonen.
Wat kan ik verwachten
Exclusieve Green Wood Travel Tour!
Voorwaarden
alle vermelde entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Pattaya hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gidsen
Vervoer per airconditioned minibus
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van niet centraal gelegen Pattaya hotels en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
wat moet je ...
1. Mee? Camera & zonnebrandcr??me
2. Aan? Losse luchtige kleren en sandalen of slippers
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Een prachtig ontworpen teakhouten tempel / paleis
Er zijn 2 vertrektijden per dag

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours