OVERWINTEREN in zonnig Noord-Thailand

Tourcode:0019G
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00
Category: Overwinteren
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Verruil de winter voor de zomer in Thailand Guur herfstweer met storm en regen en hagel, en dan de winterse buien, met natte sneeuw en ijzel op de weg. Wat is er nu lekkerder dan het koude jaargetijde door te brengen in een heerlijk zomerse omgeving: alleen al het licht en de mogelijkheid om buiten te leven zijn een verademing ten opzichte van het huiskamerbestaan in Nederland. U kunt zich vrij bewegen en hoeft nooit te denken wat u nu weer aan moet trekken en of u het wel warm genoeg hebt! Dikke truien, handschoenen en waterdichte hoge schoenen hebt u hier niet nodig. De lucht is zuiver en het water van het zwembad is verrukkelijk van temperatuur en nodigt uit om urenlang in te poedelen, u hoeft niet bang te zijn voor kippevel, blauwbekken en koude rillingen! Steeds meer Nederlanders en Belgen kiezen er dan ook voor de wintermaanden door te brengen in het meest aangename (koele) seizoen van Thailand!
Green Wood Travel heeft op de meeste locaties Nederlanders, die terplekke wonen, u wegwijs kunnen maken in de omgeving en u helpen bij eventuele problemen.

In het dorpje Punjen vindt u het traditionele Thailand terug, een vriendelijke boerenbevolking die met behulp van waterbuffels het land bewerkt. Onder de authentieke houten huizen weven de bewoners zelf hun kleding en maken ze natuurlijke kruidenshampoo. U gaat hier heen voor de gemoedelijkheid, de natuur, zuivere lucht en voor rust, veel rust. De Punjen Hide-Away bungalows, even buiten het dorpje Punjen aan de rand van het nationale park, vormen hiervan het bewijs. De Amerikaanse Dwaila Armstrong heeft hier de leiding en dat zorgt voor een feilloze service. Punjen is een 'natuurlijk' rustpunt na het drukke stadsleven van Bangkok of Chiang Mai.

U heeft een bungalow, midden in de natuur, met twee ventilator gekoelde slaapkamers met aparte badkamer en douche/toilet, zitruimte en volledig ingerichte keuken, satelliet-tv, DVD-speler, Wi Fi internet en een veranda met stoelen. Vanaf uw terras kijkt u over een riviertje en de fraaie natuur uit. Ontvangst, bediening en afscheid zijn ronduit hartverwarmend. De Hide-Away is echt een plek om Thailand te beleven.
Verder vindt u hier een restaurant met een fantastisch uitzicht op het nationale park, tabaks- en rijstvelden en een massagezaal. Daarnaast is er een activiteitenzaal met tv, Dvd-speler, pingpongtafel en een meditatieruimte. Zwemmen kunt u in het zwembad van 10 x 4 m. Op het 2 hectare grote terrein vindt u een complete boerderij met pony's, kippen, koeien en vissen. Per ponywagen (niet inclusief) kunt u omliggende dorpjes bezoeken, wandelen, Thais leren koken en fietsen.

Gelegen op twee uur rijden van Chiang Mai en op 30 kilometer van Den Chai, waar de trein stopt op verzoek. Naast de deur van het resort begint meteen het Wieng Ko Sai National Park, met een 7 etages tellende waterval. In de directe omgeving vindt u de Salang tempel en bergstammen.



Opmerkingen: Tours, trips & accommodatie: als u al een idee heeft van wat u wilt ondernemen in Thailand, een combinatie van overwinter bestemmingen, laat ons dit per omgaande weten.
U hoeft alleen maar aan te geven welke plaatsen u wenst te bezoeken, de kwaliteit van de accommodatie (deluxe - toeristenklasse - eenvoudig), het transport en het aantal personen. Wij maken voor u een overzichtelijk reisprogramma met prijzen apart vermeld per onderdeel. Gratis en voor niets!

Uw reisbescheiden:
De tickets voor de door u gereserveerde vlucht met
EVA Airways ontvangt u per e-mailbijlage in Nederland en zijn geldig voor een maximaal verblijf van twee maanden.
U kunt natuurlijk ook een overwinteringsvakantie Thailand programma zonder internationale vlucht boeken!
Trein-, bus-, boot- of vliegtickets en de vouchers voor de door u gereserveerde hotels en tours liggen voor u klaar op het Green Wood Travel kantoor in Bangkok. Kom, nadat u zich heeft opgefrist, even langs. Vergeet niet de boekingsbevestiging die u per e-mail in Nederland heeft ontvangen, mee te nemen. Ons kantoor is gevestigd op de 14e verdieping van het Prince Palace Hotel.
U bent van harte welkom op ons kantoor om uw vouchers op te halen en de planning van uw reis te bespreken!

Wat u moet weten voordat u vertrekt naar zonnig Thailand?
KLIK HIER

*** Prijzen en tijden van vlieg-, bus-, boot en treintickets zijn onder voorbehoud. Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de wegen, hotelsluiting etc. kan route of hotel soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Overwinteringsvakanties in Thailand tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers.** Vervoer als omschreven per (mini)bus (airco), genoemde nachttreinen met slaapplaatsen (airco) en internationale vlucht met EVA Airways. Verblijf in goede toeristenklasse hotels als omschreven met airconditioning en eigen sanitair.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden (ca. 60 euro per persoon per week), transfers, vliegtickets & online check-in (lokaal & internationaal), visumkosten, bagageafhandeling en facultatieve excursies. Eventuele piekseizoen kamertoeslagen en verplichte gala diners (Kerst en Nieuwjaar) worden berekend aan de hand van de startdatum. Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

Recensie voor OVERWINTEREN in zonnig Noord-Thailand

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
42550 Baht
OVERWINTEREN in zonnig Noord-Thailand

Verruil de winter voor de zomer in Thailand Guur herfstweer met storm en regen en hagel, en dan de winterse buien, met natte sneeuw en ijzel op de weg. Wat is er nu lekkerder dan