Homepage > Vietnam Tours > Vietnam Tours Details
Hoi An - De eilandjes van Cham Laagste prijs: ฿ 1,530.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,530.00
Duration: 08.00
De acht eilandjes van Cham zijn de trots van natuurminnend Vietnam. C?? lao Ch?m, zoals de lokale bevolking ze kent, heeft eigenlijk een centraal eiland met zeven kleinere eilandjes er omheen. Ze hebben prachtige strandjes, rijk koraal, er zitten veel vogels, stoere rotsen en het water is er helder blauw. NIEUWE TOUR ! Niet zo gek dat ze door Vietnam en de Verenigde Naties als beschermd natuurgebied worden beschouwd. Ze hebben grappige namen als Peer (het centrale eiland, met niet meer dan een paar duizend bewoners, vooral vissers), Blad, Oostenwind of Oor; u kunt er heerlijk snorkelen en er is wat te zien. En ze liggen maar op een half uurtje varen van de Vietnamese kust. Precies wat u gaat doen op deze gevarieerde halve dag tour, die zich rond en in het water afspeelt.

U wordt om 8 uur opgehaald in uw hotel in Hoi An (mits centraal gelegen) en naar de haven gebracht. na de verplichte registratie (het is een beschermd natuurgebied) vertrekt u naar Cham. Daar vertelt uw Engelssprekende gids een en ander over de achtergronden bij deze eilandjes. Ter illustratie ziet u Au Thuyen, waar bij slecht weer de boten worden aangemeerd en wandelt u via de rijstvelden naar de honderd jaar oude tempel van Hai Tang.

Tegen 10 uur gaat u terug naar de boot en is het tijd om een half uurtje te snorkelen in de buurt van het strand van Xep. Snorkelen, zwemmen en ondertussen genieten van de fraaie omgeving. Lunch (vis) wordt opgediend op Chong Beach.

Om 14 uur gaat u terug naar Cua Dai en per boot en minibus naar `huis` in Hoi An.
Wat kan ik verwachten
Exclusieve Green Wood Travel `join in` reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !
Voorwaarden
transfer per minibus en speedboat
vermelde streetfood maaltijden, snorkelen
begeleiding van een lokale Engelssprekende gids
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden en transfers, (fris)drank, alcoholische dranken en persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
Vervoer per speedboot of reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecr??me en zonnebril.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van Hoi An - De eilandjes van Cham tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.


Wij raden klanten aan om een reis-, medische-, annulering- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Nederland of Belgi??. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Vietnam of Zuidoost-Azi?? worden afgesloten. Deze verzekeringen kunt u voordelig afsluiten via Green Wood Travel.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours