Ervaring voor het leven: stage in Bangkok
Ernst
June 22, 2023
ThailandCentraal Thailand Centraal
Bangkok
Bangkok

Wie wil dat nou niet? Maandenlang in de bruisende metropool Bangkok werken en wonen terwijl je door je stage belangrijke vooruitgang in je studie boekt. Er is geen betere manier om de Thai en de Thaise hoofdstad van dichtbij te leren kennen en te ondergaan. Green Wood Travel helpt je carrière vooruit met leren, werken en genieten.

Oud-stagiaire Lotte herinnert zich haar stage zo: “Het dagelijks leven in Bangkok was geweldig! Zoveel te zien en te beleven. Elke dag reizen als een local in de Sky Train en in de taxiboot naar stage. Elke dag buiten de deur lunchen met collega’s die heel goed weten waar je dit goed kunt doen. Wat erg fijn was dat collega’s mij hielpen om mijn draai te vinden bij Green Wood Travel maar ook in Bangkok zelf.”

Derde- of vierdejaarsstudenten met een studie Toeristisch Management en/of International Business & Management komen in aanmerking voor een stage bij Green Wood Travel.

Zij kunnen gedurende de stageperiode zelfstandig stageonderzoek doen naar een onderwerp dat vooraf in overleg met de stagebegeleider wordt vastgesteld. Stagiairs assisteren bij tal van dagelijkse communicatieve, administratieve en organisatorische werkzaamheden. Tegelijkertijd is er gelegenheid om ervaring op te doen met het uitvoeren van excursies in Thailand.

“Mijn werkzaamheden op het kantoor waren elke dag weer verschillend”, schrijft oud-stagiair Daniel. “Ik hield me bezig met het maken van reisvoorstellen, de presentatie van producten op de website, sociale media marketing en nog veel meer. Het leukste vond ik dat er op het kantoor naar je ideeën geluisterd werd. Bijvoorbeeld als je een goed voorstel had voor een nieuwe tour of hotel werd dat ook daadwerkelijk opgepakt en uiteindelijk gepubliceerd.”

Wil je weten hoe je stage bij Green Wood Travel kunt lopen? Meer weten over de vereisten, de inhoud van de stage en wat Green Wood je te bieden heeft? Kijk dan op onze website.
 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Dromen van Koh Chang Ernst | February 05, 2024
RELATE STORY
Dromen van Koh Chang Ernst | February 05, 2024
Thailand Algemeen Ernst | January 17, 2024
Ontdek de Isaan. 10++ tips! Ernst | January 03, 2024
Bitterballen in Bangkok Ernst | December 31, 2023

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours