Lucht happen!
Ernst
December 20, 2019
ThailandCentraal Thailand Centraal
Bangkok
Luxe reizen Bangkok
Luxe reizen
Je moet maar op het idee komen: lekker eten terwijl je met je gedekte tafel 50 meter boven de grond hangt. Een paar Belgen kwamen op het idee en lieten het daar niet bij, ze maakten het werkelijkheid. Nu, jaren later, organiseren ze dit vliegende diner over de hele wereld. Vanaf eind dit jaar kun je deze unieke belevenis ook in Bangkok meemaken.

‘Dinner in the sky’ gaat dagelijks de lucht in, voor het eerst op 22 december en voor het laatst eind februari. Samen met ongeveer 20 andere tafelgenoten word je met een 200 ton zware telescopische arm hoog boven Sukhumvit getild. Als je langs je tafel naar beneden kijkt zie je het Emporium winkelcentrum en Dinosaur Planet.

Het eten zelf is ook van hoge kwaliteit, want het komt van de hand van Gaetano Palumbo, chef kok van het Sheraton Grande Sukhumvit. Het zijn gerechten van internationale allure; runder carpaccio,  lam uit Nieuw Zeeland of Amerikaanse  botervis, maar met een Thaise twist. Het eten wordt geserveerd door bediening die –vanzelfsprekend- ook mee naar boven wordt getakeld.

Het avontuur duurt een uur en kost minimaal 130 euro op weekdagen en 140 euro in het weekeinde, en dat is inclusief vervoer van en naar je hotel in Bangkok. Eerste kerstdag, oudjaarsavond en nieuwjaarsdag zijn inmiddels uitverkocht. Je kunt boeken via dinnerinthesky.co.th of via Green Wood Travel natuurlijk!
 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Dromen van Koh Chang Ernst | February 05, 2024
RELATE STORY
Dromen van Koh Chang Ernst | February 05, 2024
Thailand Algemeen Ernst | January 17, 2024
Ontdek de Isaan. 10++ tips! Ernst | January 03, 2024
Bitterballen in Bangkok Ernst | December 31, 2023

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours