Sam Roi Yod Nationaal Park

Tourcode:0601
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 16.00
Category: BoottochtWandelen
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
De tocht begint met een leuke rit naar het Nationale Park Sam Roi Yot. Onderweg wordt er gestopt bij een ananasplantage.

De tocht gaat verder naar het traditionele vissersdorpje Bang Poo, van waaruit we een boottochtje naar een rustig strandje maken. Daarna volgt een pittige klim van een half uur met als beloning de mooie open Praya Nakhon grot met daarin het fraaie meditatiepaviljoen van Koning Rama V.

Na een welverdiende lunch kunt u nog een tijdje vertoeven op het mooie strandje en zwemmen in het warme water van de Golf van Thailand. Dan varen we weer naar het vissersdorpje, waarna u wordt teruggebracht naar het hotel.

Een heerlijke dagexcursie voor iedereen die goed ter been is!Optionele Tours:

Sam Roi Yod National Park - Mangrove Boot Tour
Een bezoek aan Sam Roi Yod National park is een aangename verrassing voor elke reiziger. U hoeft niet eens een groot natuurliefhebber te zijn om hier
Opmerkingen:
 • Voor deze tour moet u goed ter been zijn omdat Sai grot in Khao Sam Roi Yot National Park alleen via ongelijken trappen te bereiken is.
 • We raden u aan dichte schoenen te dragen (wandel- of joggingschoenen), en vergeet vooral niet uw zwemspullen, zonnebrandolie, handdoek en een insect werend middel mee te nemen.
 • Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder en mits u over een normale, goede lichamelijke conditie beschikt en kan zwemmen.

 • TOESLAG pickup Pranburi hotels: +400 THB per persoon.
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Hua Hin & Cha Am). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere hotels buiten Hua Hin & Cha Am en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Sam Roi Yod Nationaal Park

  Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
  Name: Willem Jansen
  Date: 22-Jan-20

  Recensie: De Praya Nakhon grot is schitterend mooi. Op de weg daar naar toe stop je kort bij een ananas plantage. Vervolgens met longtailboot een kort tochtje over de rivier en de zee naar heel mooi wit strand. Vandaar moet je klimmen langs rotsig pad naar de grot. De klim mag dan lastig zijn, maar je inspanning wordt echt beloond als je de grot hebt bereikt. Door de lichtval krijg je heel mooie beelden. Daarna zelfde weg terug, waarna je nog even van het mooie witte strand mag genieten en kunt zwemmen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Hendrik van schijndel
  Date: 30-Nov-19

  Recensie: Prachtige tocht, wel zwaar door het omhoog klimmen maar onderweg wel apen gezien. Mooie grot en heel veel uitleg van de gids, uitstekende lunch. Bijzonder mooie tocht.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Yolanda
  Date: 18-Jul-19

  Recensie: Perfect geregelde Tour . Goede wandelschoenen zijn een must. Prachtige route naar grot met tempel. Op de terugweg een deel met een bootje gedaan.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Sam Roi Yod National Park - Mangrove Boot Tour

  Een bezoek aan Sam Roi Yod National park is een aangename verrassing voor elke reiziger. U hoeft niet eens een groot natuurliefhebber te zijn om hier toch onder de indruk te raken.

  Vanaf:
  Contact
  Sam Roi Yod Nationaal Park

  De tocht begint met een leuke rit naar het Nationale Park Sam Roi Yot. Onderweg wordt er gestopt bij een ananasplantage. De tocht gaat verder naar het traditionele vissersdorpje Ba