Beleef de kleurrijke lokale avondmarkt

Tourcode:0712
Datum: Dagelijks
Tijd: 17.00 - 19.00
Category: Markten
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
We brengen u in de namiddag vanaf de Eco Valley Lodge naar Pakchong. Hier zet de lokale gemeenschap elke avond een avondmarkt op in de hoofdstraat.

Dit is een geweldige culturele ervaring, want deze markt is opgezet voor de inwoners en niet voor de toeristen. Kies uw avondeten, koop wat fruit of neem alleen wat foto's maar geniet vooral van alle geuren en kleuren.Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? Camera & anti-muggenmelk
2. Aan? Losse luchtige kleren, slippers of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze chauffeur.
4. Verwacht? Kleurrijke avondmarkt vol geuren, kleuren en smaken.
Vertrektijd (voorkeur opgeven tijdens boeking) van deze combi excursie is tussen 16.00 - 18.00 uur vanaf het Eco Valley Resort met minimaal 2 deelnemers. De excursie duurt ongeveer 2 uur waarvan 30 minuten per auto/minibus wordt afgelegd.

Informatie:
Khao Yai routeplanner
Khao yai National Park
Inclusief de tour: alle vermelde entreegelden en omschreven transfer alleen vanaf Eco Valley Lodge. Uitstap als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een chauffeur. Vervoer per lokale open taxi en/of minibus.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris, alcoholische drankjes en tips, transfers van andere Khao Yai hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Beleef de kleurrijke lokale avondmarkt

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
650 Baht
Beleef de kleurrijke lokale avondmarkt

We brengen u in de namiddag vanaf de Eco Valley Lodge naar Pakchong. Hier zet de lokale gemeenschap elke avond een avondmarkt op in de hoofdstraat.