Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Snorkelen in tropische wateren Laagste prijs: ฿ 1,250.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,250.00
Duration: 1 day (09.00-16.00)
Een hele dag op, in en onder water terwijl u de meest exotische vissen en prachtige koralen kunt bewonderen. Koh Tao staat bekend om zijn uitstekende duik en snorkelmogelijkheden en vandaag zult u dat zelf ontdekken.

Rond 08.00 uur in de morgen wordt u bij uw hotel opgehaald en zoeken we eerst op ons kantoor een passende snorkeluitrusting voor u. Met de gids loopt u naar de boot en even later varen we naar onze eerste snorkelplek.
Shark Bay klinkt wat onheilspellend en er zitten ook echt haaien maar deze rifhaaien zijn ongevaarlijk. U kunt er gewoon tussendoor zwemmen, wel een bijzondere ervaring.
Onze volgende stop is Aow Leuk bay. In deze ondiepe, zanderige baai ligt misschien wel het mooiste koraalrif van Koh Tao. Verbaas u in deze wonderbaarlijke onderwaterwereld met zijn vele kleurrijke bewoners.

Rond 13.30 varen we verder naar Wong Bay. Tijd voor de lunch die aan boord wordt geserveerd. Als u wilt kunt u ook hier weer het water in om te zwemmen en te snorkelen. Op naar Mango Bay. Deze mooie baai nodigt ook uit om verder te ontdekken al snorkelend of zwem naar het zandstrand om dit en de omgeving te verkennen.

Onze laatste bestemming is het bounty eiland Nang Yuan** dat behoort tot de mooiste ter wereld. Eigenlijk zijn het 3 eilandjes met elkaar verbonden door een zandstrand. Wederom een perfecte plek om te snorkelen maar het is zeker ook de moeite waard om een stukje landinwaarts te gaan. Vanaf een heuvel die makkelijk te bereiken is heeft u een fenomenaal uitzicht over de wijde omgeving.

In de namiddag keren we naar de boot terug en varen richting pier waar onze taxi u opwacht om u naar uw hotel terug te brengen na deze heerlijke dag vol zon, zee en strand.
Wat kan ik verwachten
Heerlijk zo`n dag op, in en onder water.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden, vers fruit en drinkwater.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Tao hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Snorkeluitrusting (geen vinnen) en zwemvesten.
Begeleidt door een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per lokale open taxi en diverse open boten.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris- en alcoholische drankjes.
Transfers van andere Koh Tao hotels.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies
**Entreegeld Nang-yuan island (250 THB/pp).
Opmerkingen:
  • Vervoer per hoge snelheid catamaran of reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd.
  • We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig.
  • De intentie van de Snorkelen in tropische wateren tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
  • Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag.
  • Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours