Een stukje duurzamer reizen begint hier....
Ernst
January 18, 2024
ThailandCentraal Thailand Centraal
Bangkok
Duurzaam reizen Bangkok
Duurzaam reizen

Volgens het UNEP.org verlaat 70% van alle uitgaven die door reizigers in Thailand worden uitgegeven het land – via buitenlandse hotels, luchtvaartmaatschappijen en touroperators, geïmporteerde dranken, eten, souvenirs enz.

De gemiddelde reiziger draagt dus zeer weinig bij aan de lokale economie. Het is helemaal niet duurzaam en laat heel weinig ruimte over voor toekomstige generaties om Thailand op dezelfde manier te ervaren als hun ouders en grootouders dat deden.

WAT KUN JE DOEN OM TE HELPEN?
🙄 STEL VRAGEN – en doe onderzoek voordat u op reis gaat. Ja, greenwashing is overal en maakt het moeilijk om te navigeren. Dat snappen wij! Als een bedrijf echter echt betrokken is, moet al het personeel u precies kunnen vertellen hoe uw munten de lokale bevolking, de lokale economie en het milieu van het gastland ondersteunen. Dus vraag het ze!

😁 VERBLIJF in een hotel dat lokaal eigendom is en dat er trots op is de lokale bevolking in dienst te nemen en lokaal geproduceerde producten te kopen, van de shampoo in de badkamer tot de eieren die worden gebruikt in je ochtend omelet.

Vermijd boekingsplatforms – zij slokken 15-30% van de hotelinkomsten op. Boek rechtstreeks bij het hotel of een lokale gevestigde touroperator.

😎 GEBRUIK lokaal vervoer. We hebben onlangs vernomen dat het mogelijk is om een transfer van het vliegveld naar je hotel te boeken via booking com, dat eigendom is van de VS (!) Neem een taxi en 100% van je ritbedrag gaat naar de zakken van de lokale bevolking.

🤗 ONTDEK met lokale touroperators die de lokale bevolking en de lokale economie ondersteunen.
Als u ervoor kiest om via een reisbureau uit uw thuisland te boeken, kies er dan één met een regeneratieve aanpak die de menselijke en ecologische bloei in het gastland benadrukt. Ze bestaan!

😋 ETEN & DRINKEN op lokaal beheerde plekken waar ze lokaal geproduceerde producten gebruiken.

😊 KOOP producten en souvenirs die lokaal zijn gemaakt, door de lokale bevolking.

Ja, het is supercomplex en niet gemakkelijk, maar dit is een gesprek dat we moeten voeren... dus deel je input met https://www.greenwoodtravel.nl/greenwoodtravel-contact-us

#duurzamerreizen #GreenwoodTravel #lokaalreizen #eerlijkdelen #Thailandreizen #Toerisme
 

PREVIOUS STORY   NEXT STORY
Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Thailand Algemeen Ernst | June 26, 2024
Thailand Zomervakantie!! Ernst | June 21, 2024
6 opmerkelijke hotels in Bangkok Ernst | June 19, 2024
RELATE STORY
Thailand Algemeen Ernst | June 26, 2024
Thailand Zomervakantie!! Ernst | June 21, 2024
6 opmerkelijke hotels in Bangkok Ernst | June 19, 2024
Once in a lifetime: Khao Sok Ernst | June 14, 2024
Het kleurrijke dierenrijk Khao Yai Ernst | March 29, 2024
Dromen van Koh Chang Ernst | February 05, 2024

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours