Once in a lifetime: Khao Sok
Daranee
July 26, 2018
ThailandZuiden Thailand Zuiden
Khao Sok
Avontuurlijke reizen Khao Sok
Avontuurlijke reizen
Wij zijn er trots op exclusieve en avontuurlijke tours in het nationale park Khao Sok te kunnen aanbieden. Het is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen. U krijgt de kans dit tropisch regenwoud te ontdekken onder leiding van zeer ervaren gidsen.
 

U gaat met de longtail boat naar Cheow Lan Lake. Op deze tocht van ongeveer een uur, legt u nog kort aan bij de lokale markt van Takhun. Nadat u heeft ingecheckt en geluncht is er tijd om eens lekker te zwemmen in het meer. In de middag wacht nog een junglewandeltocht die u langs grotten met fraaie koralen leidt. In de spelonken leven vleermuizen. Zwem gerust via het heldere water de donkere grot binnen…  (Khaosok Tree Tops Jungle Safari –  4 dagen)
 

Het Eco-Logic resort heeft geen vijf sterren maar wel een miljoen. Die echte sterren illustreren dit bijzondere resort uitstekend: midden in de jungle is geen ruimte voor poespas; genieten van de simpele dingen van het Thaise leven van elke dag worden hier tot kunst verheven. U gaat de tuin in om de ingrediënten voor een maaltijd te plukken, u leert som tam maken, gaat met een bamboe vlot de rivier af, picknicken, zwemmen…. (Eco Logic Experience – 3 dagen)
 

Groene rotspieken en een helder, eindeloos meer, dat ’s avonds een prachtige sterrenhemel te voorschijn tovert. ’s Ochtends trekt langzaam de mist over de bergen en verschijnen de ruige rotsen en het meer weer in volle glorie. Waar kun je dit meemaken? In Khao Sok National Park, Thailand. (Khao Sok Lake – In het hart van de natuur – 2 dagen)

Dat smaakt naar meer, toch? Kijk voor al onze op maat gemaakte exclusieve tours naar Khao Sok op TOURS IN SURAT THANI – KHAO SOK. Aanvullende accommodatie vindt u op HOTELS KHAO SOK, en algemene informatie op GREEN WOOD TRAVEL.
 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Thailand Algemeen Ernst | November 09, 2022
Verliefd op Laos en Luang Prabang! Ernst | November 03, 2022
RELATE STORY
Thailand Algemeen Ernst | November 09, 2022
Thaise Traditionele Tom Yum Kung Ernst | November 01, 2022
Koh Lipe, de Malediven van Thailand? Ernst | October 30, 2022
Surin olifantenhoofdstad 10++ Tips Ernst | October 16, 2022

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours