Thailand Zomervakantie!!
Daranee
June 28, 2018
Thailand Thailand
Familie reizen
Familie reizen
Nog even, een paar dagen voor de een, een paar weken voor de ander, en de zomervakantie gaat beginnen. Kom je naar Thailand, dan zijn dit handige pagina’s met tips, weetjes en adviezen.
Eerst het weer. Hier zie je welke temperaturen je kunt verwachten en hoeveel neerslag er per maand valt: WEER

Wat zijn handige dingen om te weten als je (misschien voor het eerst) naar Thailand gaat. THAILAND INFORMATIE over geld, aankomst op Suvarnabhumi Vliegveld en over eten en drinken. Over eten gesproken, het heerlijke en soms totaal onbekende Thaise fruit mag je niet missen: FRUIT.

Thailand is een uitstekende bestemming als u met je kinderen op vakantie wil. Thai zijn gek op kleine ‘farang.’ Als je op deze tropische bestemming met een paar zaken rekening houdt, zeker als je met baby’s en/ of peuters reist, hoeft een reis naar Thailand niet ingewikkelder te zijn dan elke andere bestemming binnen Europa. Lees meer op reizen met KINDEREN.

Er zijn het hele jaar door feesten en festivals in Thailand. Wie weet is er een die je de komende tijd kunt bezoeken, zoals het Festival van de Geesten in Dan Sai, in de bergen van de provincie Loei. Jonge mannen uit de omgeving verkleden zich als geesten. Ze dragen kleurrijke kleding en enorme olifantenmaskers en fallussen gemaakt van kokoshout. Meer weten? Kijk op FESTIVALS in Thailand.
Alvast een hele fijne vakantie.

En vergeet niet op een van de heerlijke STRANDEN te eindigen! Veel plezier, tot in Thailand!
 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Dromen van Koh Chang Ernst | February 05, 2024
RELATE STORY
Dromen van Koh Chang Ernst | February 05, 2024
Thailand Algemeen Ernst | January 17, 2024
Ontdek de Isaan. 10++ tips! Ernst | January 03, 2024
Bitterballen in Bangkok Ernst | December 31, 2023

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours