Khao Sok ?€“ (Halve) Dagtrips

December 18, 2018
Thailand Thailand
Khao Sok
Avontuurlijke reizen Khao Sok
Avontuurlijke reizen
Khao Sok is een van de kroonjuwelen van Thailand. De natuur toont zich van haar beste kant, met kalkstenen rotsformaties, regenwoud en een uitgestrekt watergebied. Je hoeft er niet alleen met open mond rond te lopen, er is ook veel te doen. Khao Sok is dus niet alleen prachtig, het is ook hartstikke leuk! Wat denk je van deze (halve) dagtrips?
 

Khao Sok Nacht Safari
Die grote zwarte ogen daar tussen die takken, is het een plompe lori of toch een Bengaalse tijgerkat? Misschien is er wel helemaal niks en gaat de donkere junglenacht met je fantasie op de loop. Hoe dan ook, deze nacht safari, eigenlijk een avond safari in het donker, bewijst dat de jungle nooit slaapt.

 

River Tubing
River Tubing is ongetwijfeld de meest frisse manier om iets van Khao Sok National Park te zien. Lekker ontspannen achterover hangend in je rubberen band, drijft de rivier je langs ansichtkaarten die echt zijn. In anderhalf uur zie je witte kalkstenen kliffen en boomtoppen die boven de jungle uitsteken. Met een beetje geluk zie je ook apen en bijzondere vogels. Je gids weet waar ze leven, dus die helpt je te zien wat er zich in de dichte jungle afspeelt.

 

Een dag op het meer
Een dag op het meer van Khao Sok kan zo maar de mooiste dag van je reis worden. Het Cheow Lan lake, want zo heet het, is namelijk adembenemend. De natuur is hier nooit hetzelfde, afhankelijk van welk tijdstip je hier bent en in welke tijd van het jaar, laat het meer je een ander gezicht zien.

 

Jungle Trekking 
Voor jong en oud: ontspannen wandeltocht door de jungle van Khao Sok. Onder leiding van een lokale Engelssprekende gids maak je kennis met de verrassingen en geheimen van dit fraaie natuurgebied. Deze toont vogels, de nesten waar ze zich ophouden, mooie planten en bloemen of een goed verborgen insectennest. Zeer waarschijnlijk zie je apen, die hier in groten getale leven.

Dit zijn maar een paar van de (halve) dagtrips die we je in Khao Sok kunnen aanbieden. Je mag natuurlijk ook langer blijven; sterker nog, dat raden wij zeer aan. Wil je weten wat er allemaal te beleven is, je vindt meer dan 20 goede ideeën op Khao Sok Tours. Dus? Naar Khao Sok met Green Wood Travel!

 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Thailand Algemeen Ernst | November 09, 2022
Verliefd op Laos en Luang Prabang! Ernst | November 03, 2022
RELATE STORY
Thailand Algemeen Ernst | November 09, 2022
Thaise Traditionele Tom Yum Kung Ernst | November 01, 2022
Koh Lipe, de Malediven van Thailand? Ernst | October 30, 2022
Surin olifantenhoofdstad 10++ Tips Ernst | October 16, 2022

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours